Confesiunea unui protestatar in judetul lui Liviu Dragnea: "Au aruncat in noi cu oua. Ne-au explodat petarde la picioare"

Confesiunea unui protestatar in judetul lui Liviu Dragnea:

Intr-un judet in care rata somajului este cea mai mare din tara si in care locurile de munca sunt o raritate, nu exista frica mai mare decat sa nu cumva sa ajungi fara loc de munca", spune Pepino Iordanescu, unul dintre protestatarii care a iesit in toate cele trei seri de protest, pe platoul din fata Casei de Cultura. Cine sunt curajosii din Teleorman Protestatarii care s-au adunat serile trecute pe platoul din fata Casei de Cultura sunt, in majoritate, aceeasi oameni care au participat si la mitingurile de la Colectiv sau la alte miscari anti PSD.

acum 82 luni (3 Feb 2017)

De trei seri, la Alexandria, in Teleorman, se striga "Dragnea nu uita, Rahova e casa ta!". Cateva zeci de oameni s-au adunat in fiecare seara pe platoul din fata Casei de Cultura pentru a protesta fata de modificarile aduse Codului Penal de Guvernul Grindeanu. Daca in alte orase din tara, protestele din ultimele zile au scos din case mii de oameni, la Alexandria, numarul protestatarilor nu a depasit 200 in nicio seara.

Dupa parerea putinilor curajosi care au iesit din case si si-au strigat nemultumirile in public, sa fii protestatar in Teleorman, judetul lui Liviu Dragnea, este aproape un gest sinucigas din punct de vedere social. Este Alexandria, oras in care aproape jumatate dintre salariati lucreaza la stat, la primarie sau in serviciile din subordine. Se tem ca daca vor fi vazuti, isi vor pierde locurile de munca. Intr-un judet in care rata somajului este cea mai mare din tara si in care locurile de munca sunt o raritate, nu exista frica mai mare decat sa nu cumva sa ajungi fara loc de munca", spune Pepino Iordanescu, unul dintre protestatarii care a iesit in toate cele trei seri de protest, pe platoul din fata Casei de Cultura.

Temerile oamenilor nu sunt legate doar de pierderea locurilor de munca. Spre exemplu, in cazul meu, cunoscut fiind ca participant la toate mitingurile anti-PSD, daca intru intr-o institutie publica, oamenii se feresc sa fie vazuti in preajma mea. Cunosc oameni nemultumiti care nu ies de frica", mai spune Pepino Iordanescu.

Oua si petarde

In judetul in care PSD a iesit la fiecare runda de alegeri castigator cu scoruri zdrobitoare, iar Liviu Dragnea este primit cu fanfara la evenimente publice, sa fii protestatar inseamna sa-ti atragi oprobriul public.

In a treia seara de protest, la Alexandria, protestatarii au fost huiduiti si, la un moment dat, in coloana care marsaluia linistita in centrul orasului s-a aruncat cu oua si petarde. Eram la d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro