Conducerea UDMR se reuneste sambata pentru a decide daca voteaza motiunea de cenzura si intra la guvernare

Conducerea UDMR se reuneste sambata pentru a decide daca voteaza motiunea de cenzura si intra la guvernare

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat vineri, pentru News.ro, ca Uniunea va lua zilele urmatoare o decizie in legatura cu pozitionarea fata de motiunea de cenzura initiata de PSD si ALDE si a precizat ca va avea discutii cu toate fortele politice, inclusiv cu Sorin Grindeanu.

acum 43 luni (17 Jun 2017)

La finalul sedintei, presedintele UDMR, Kelemen Hunor va sustine o conferinta de presa incepand cu ora 14.00", a anuntat, vineri, UDMR.

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat vineri, pentru News.ro, ca Uniunea va lua zilele urmatoare o decizie in legatura cu pozitionarea fata de motiunea de cenzura initiata de PSD si ALDE si a precizat ca va avea discutii cu toate fortele politice, inclusiv cu Sorin Grindeanu. Avem nevoie de un dialog in interiorul UDMR pentru a ne pozitiona si a creiona discutiile care se vor duce saptamana viitoare", a declarat Attila Korodi pentru News.ro.

Intrebat daca acordul de colaborare parlamentara incheiat cu PSD si ALDE obliga UDMR sa voteze alaturi de cele doua partide din coalitie la motiunea de cenzura, Korodi a negat. E nevoie de dialog pentru a intelege tot ce se intampla pe esichierul politic, a intelege si ce se intampla si ce propun cei din actuala coalitie si dupa acest lucru se ia o decizie. Zilele urmatoare, in forul de conducere, probabil vom decide cum vom vota la motiunea de cenzura.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute "oferte" catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare. Dragnea ar fi facut unele "oferte" catre UDMR pentru a sustine motiunea de cenzura, insa nu s-a discutat in acest punct si despre intrarea la guvernare a Uniunii in eventualitatea formarii unui nou Cabinet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro