Conducerea PNL valideaza, miercuri, propunerea ca Dacian Ciolos sa fie candidatul de premier al formatiunii. Primul ministru este asteptat la sedinta

(...) Suntem partidul care, de un an de zile, in timpul mandatului său guvernamental, a susţinut toate proiectele de bună-credinţă demarate de domnia sa, toate proiectele care sunt in interes public şi toate proiectele care se subsumează platformei 'Romania 100' care este o declaraţie compatibilă cu programul nostru de guvernare', afirma Gorghiu.

acum 73 luni (2 Nov 2016)

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal se reuneşte, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloş să fie candidatul de premier al formaţiunii, informează Agerpres. Biroul Politic Naţional a validat, pe 24 octombrie, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din decembrie.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, anunţa, pe 24 octombrie, că liberalii au luat o decizie 'istorică' desemnandu-l pe Dacian Cioloş, cu unanimitate de voturi, candidat pentru funcţia de premier. Este vorba despre un vot dat in unanimitate de colegii mei din Biroul Politic Naţional pentru desemnarea lui Dacian Cioloş ca şi candidat de premier liberal după data de 11 decembrie. (...) Suntem partidul care, de un an de zile, in timpul mandatului său guvernamental, a susţinut toate proiectele de bună-credinţă demarate de domnia sa, toate proiectele care sunt in interes public şi toate proiectele care se subsumează platformei 'Romania 100' care este o declaraţie compatibilă cu programul nostru de guvernare', afirma Gorghiu.

Premierul Dacian Cioloş va participa la Consiliul Naţional al PNL care va avea loc miercuri, la Palatul Parlamentului, el fiind aşteptat de liberali şi la mitingul care ca avea loc la sfarşitul săptămanii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro