Conducerea Camerei Deputatilor a cerut PNL refacerea motiunii simple privind Sanatatea

Conducerea Camerei Deputatilor a cerut PNL refacerea motiunii simple privind Sanatatea

"Dupa 15 luni de guvernare PSD-ALDE, tot sistemul de sanatate este dat peste cap de o lege absurda a salarizarii, de lipsa tot mai acuta a dotarilor spitalicesti, de plafoane insuficiente pentru realizarea de analize medicale, de un deficit acut de personal de specialitate.

acum 72 luni (25 Apr 2018)

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri returnarea catre PNL a motiunii simple privind Sanatatea, cerand totodata refacerea acesteia.

"Titlul s-a adresat catre doi ministri - Sanatate si Munca -, ori legislatia spune foarte clar: o motiune simpla este adresata catre un singur ministru", a declarat secretarul Camerei Georgian Pop (PSD). De mana cu ministrul Muncii". Initiatorii spun ca motiunea reprezinta "strigatul de disperare al milioanelor de pacienti si al sutelor de mii de angajati din sectorul sanitar din Romania".

"Dupa 15 luni de guvernare PSD-ALDE, tot sistemul de sanatate este dat peste cap de o lege absurda a salarizarii, de lipsa tot mai acuta a dotarilor spitalicesti, de plafoane insuficiente pentru realizarea de analize medicale, de un deficit acut de personal de specialitate. Bolnavii de cancer sunt umiliti si nu li se asigura medicamentele minimale, iar bolnavilor de hepatita li se refuza tratamente moderne", se arata in textul motiunii simple. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro