Conditiile UDMR pentru a vota motiunea de cenzura a PNL

Conditiile UDMR pentru a vota motiunea de cenzura a PNL

Intrebat, vineri, de corespondentul Mediafax, care este punctul de vedere al UDMR legat de motiunea de cenzura anuntata de PNL, Kelemen Hunor a schitat primele cerinte. El a spus ca nu stie care va fi tema motiunii de cenzura si cum va arata aceasta, astfel incat nu poate sa spuna daca UDMR va spriji sau nu un asemenea demers.

acum 113 luni (9 Jan 2015)

Intrebat, vineri, de corespondentul Mediafax, care este punctul de vedere al UDMR legat de motiunea de cenzura anuntata de PNL, Kelemen Hunor a schitat primele cerinte. Scopul este de a schimba Guvernul, daca nu poti schimba Guvernul, atunci este o dezbatere mai animata in Parlament, dar nu poti sa atingi scopul, nu exista o finalitate pentru care a fost gandita motiunea de cenzura. Eu cred ca daca va fi o motiune de cenzura, daca va exista o gandire in acest sens, atunci ar trebui sa spuna cel care propune asa ceva ce urmeaza a doua zi daca pica Guvernul, ce Guvern va fi, ce program de guvernare.

El a spus ca nu stie care va fi tema motiunii de cenzura si cum va arata aceasta, astfel incat nu poate sa spuna daca UDMR va spriji sau nu un asemenea demers.

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga anuntau ca doresc preluarea guvernarii prin initierea unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Ponta si negocierea unei majoritati in actualul Parlament, deoarece alesii nu ar vota in majoritate pentru declansarea anticipatelor.

Gorghiu spunea ca in cursul sesiunii parlamentare care va incepe la 1 februarie va fi depusa o motiune de cenzura, insa tema si data depunerii acesteia vor fi stabilitr dupa ce programul de guvernare va fi finalizat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro