Concurentul unui show de talente din Romania, abuz sexual grotesc: a pus o fetita sa il masturbeze la orele de dans

Concurentul unui show de talente din Romania, abuz sexual grotesc: a pus o fetita sa il masturbeze la orele de dans

Florin Teodor Jelezoglu se afla in prezent incarcerat, el fiind condamnat, la finele anului trecut, la cinci ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Timisoara. "Prima instanta a retinut ca in faza de judecata inculpatul a revenit asupra declaratiei de recunoastere, afirmand ca a fost fortat, prin aplicarea de lovituri, de catre organele de urmarire penala, sa recunoasca fapta.

acum 56 luni (18 Jan 2018)

Florin Teodor Jelezoglu se afla in prezent incarcerat, el fiind condamnat, la finele anului trecut, la cinci ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Timisoara.

Victima lui Jelezoglu, o fetita de 7 ani, a declarat ca ar fi fost abuzata sexual de trei ori, spunand ca ar fi fost obligata sa intretina acte sexuale orale sau sa il masturbeze pe dansator. Totusi, potrivit motivarii amintite, judecatorii au considerat ca sunt probe pentru doar o agresiune sexuala, respectiv una comisa in perioada aprilie - mai 2015, cand minora ar fi fost obligata sa il masturbeze pe instructorul ei de dans, in timpul unor cursuri ce aveau loc in vestiarul unei sali de sport din localitatea Mosnita Noua. Totodata s-a mentionat faptul ca persoana vatamata prezinta o stare de jena si de vulnerabilitate in moment", potrivit motivarii.

"De asemenea, conform raportului de expertiza medico-legala psihiatrica nr. 2388/A1/22.11.2016 intocmit de IML Timisoara privind pe persoana vatamata a rezultat ca persoana vatamat manifesta simptome de anxietate in legatura cu relatarea evenimentului psihotraumatic, respectiv abuz sexual din perioada aprilie-mai 2015, iar varsta mica a persoanei vatamate care nu era capabila sa inteleaga gravitatea si semnificatie abuzului explica intensitatea diminuata a manifestarilor psihopatologice", se mai mentioneaza in document. Fratele victimei a mentionat, de pilda, ca instructorul repeta figuri de dans in vestiar doar cu fetele, in timp ce un parinte a declarat ca fiica sa i-a povestit ca "nu a mai dorit sa participe intrucat instructorul de dans se purta ciudat cu fetele in sensul ca la fiecare greseala le atingea pe fata, maini sau pe picioare. Aceasta a mai aratat ca stie de la mama altui cursant ca, atunci cand parintii nu erau in sala, instructorul ii lasa pe baieti sa joace fotbal".

Audiat, Jelezoglu a negat in prima faza fapta, fiind supus unui test cu detectorul de minciuni, prezen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro