Concertul lui Smiley de la Arenele Romane este sold out: "Imi doresc sa ajung cu acest spectacol si in alte orase"

Concertul lui Smiley de la Arenele Romane este sold out:

Pe 2 iunie, artistul da startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul "Confesiune", lansat la sfarsitul anului trecut, dar si hit-uri precum "Acasa", "Oarecare" sau "In lipsa mea".

acum 29 luni (31 May 2018)

Pe 2 iunie, artistul da startul confesiunii lui muzicale care va aduna piese de pe albumul "Confesiune", lansat la sfarsitul anului trecut, dar si hit-uri precum "Acasa", "Oarecare" sau "In lipsa mea". 100 de oameni au lucrat in ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie sa fie unica pentru fanii lui Smiley.

Smiley este pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru ziua cea mare: "Sunt fericit ca si anul acesta s-au vandut toate biletele. Este un efort urias de oameni, de energie, de timp, toate puse in slujba acestui concert. Organizat de HaHaHa Production si BestMusic, concertul lui Smiley o va avea in deschidere pe Sore, unul dintre artistii HaHaHa Production. Sore va intra pe scena la ora 20.00, iar apoi Domnu' Smiley va acapara scena intr-un show grandios, de la vals la dans, in aproape trei ore neintrerupte.

Artistul are deja planuri sa duca mai departe confesiunea lui: "Imi doresc sa ajung cu acest spectacol si in alte orase si am si inceput sa lucrez serios la acest plan. Smiley a lansat anul trecut proiectul #Smiley10, un maraton de lansari lunare de piese cu videoclip, toate regasindu-se acum pe albumul "Confesiune". a facut inconjurul radiourilor, cu peste 5000 de difuzari in 2017 si 52 milioane de vizualizari pe YouTube. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro