Concertul cantaretului Black a fost amanat

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, in 26 mai 1962, Black, cu numele real Colin Vearncombem, a lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii 25 de ani. In ultimii doi ani, a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, aparitii TV, trei turnee Marea Britanie si a fost oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni.

acum 50 luni (23 Mar 2015)

Concertul artistului pop-rock Black, cunoscut pentru melodiile "Wonderful Life" si "Sweetest Smile", programat pentru 28 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost amanat cu cateva luni, informeaza Mediafax. De ce ar putea fi fanii dezamagiti

Turneul artistului a fost amanat pana in toamna acestui an, astfel ca si show-ul din 28 mai a fost reprogramat, iar data oficiala urmeaza sa fie anuntata.

Persoanele care doresc sa-si recupereze banii trebuie sa se adreseze firmelor de ticketing de unde le-au achizitionat, potrivit organizatorilor.

Nascut in Liverpool, Marea Britanie, in 26 mai 1962, Black, cu numele real Colin Vearncombem, a lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii 25 de ani.

In anul 2014, artistul a publicat prima colectie de poezii, cu titlul "Nu sunt aceeasi persoana/I Am Not The Same Person". va canta in deschiderea concertelor tatalui sau in Romania

In anul 2014, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului sau album, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl.

"Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile si sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este, de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studioul de inregistrari", a spus Colin despre producatorul albumului.

Noua productie discografica va fi lansata in primavara anului 2015 si va fi urmata de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai.

In ultimii doi ani, a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, aparitii TV, trei turnee Marea Britanie si a fost oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro