Concert simfonic in Bucuresti pentru impatimitii de jocuri video

Concert simfonic in Bucuresti pentru impatimitii de jocuri video

SUITE Lucrari noi pentru trailere de jocuri video, realizate de tineri compozitori: Konstantin Kemnitz/Dominik Schuster - THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD Robin Becker / Levente Kovacs - SUPER MARIO 3D WORLD Bogdan Pintilie /Ionut Teodorescu /Victor Filip - DREAMS Oportunitati pentru tinerii compozitori In cadrul evenimentului Game Heroes va avea loc si un concurs dedicat tinerilor compozitori.

acum 24 luni (11 Apr 2018)

Game Heroes va aduce la viata titluri populare precum Super Mario Bros, Angry Birds, Bioshock 2 sau Chrono Cross prin intermediul compozitiilor muzicale.

Evenimentul isi propune sa faca cunoscut si in Romania concertele cu muzica din jocuri video sustinute de o orchestra simfonica, un concept bine cunoscut la nivel global. Concertul va fi sustinut de catre Orchestra Nationala Radio si va fi condus de dirijorul Stefan Geiger.

Stefan Geiger este co-fondatorul si presedintele comitetului de jurizare a German Game Music Award, un concurs realizat in colaborare cu Radio Bremen, care ofera o platforma de comunicare pentru tinerii compozitori, realizatori de proiecte muzicale pentru jocuri video.

Din 2016, el este dirijor titular al Orchestrei Simfonice Parana, iar de-a lungul timpului a lucrat cu orchestre precum Schleswig-Holstein Festival Orchester, Ensemble Resonaz, Wurzburger Philharmoniker, Nurnberger Symphoniker, Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, Orchestra Filarmonica de Stat Transilvania, Orchestra Romana de Tineret si multe altele. SUITE

Lucrari noi pentru trailere de jocuri video, realizate de tineri compozitori:

Konstantin Kemnitz/Dominik Schuster - THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD

Robin Becker / Levente Kovacs - SUPER MARIO 3D WORLD

Bogdan Pintilie /Ionut Teodorescu /Victor Filip - DREAMS

Oportunitati pentru tinerii compozitori

In cadrul evenimentului Game Heroes va avea loc si un concurs dedicat tinerilor compozitori. Concurentii sunt Bogdan Pintilie, Ionut Teodorescu si Victor Filip care au fost selectati in urma unui workshop de compozitie muzicala cu tematica din jocuri video, in noiembrie 2017, la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro