Concert Sia: "Cantareata fara chip" a impresionat romanii. Artista a venit insotita de micuta sa dansatoare

Concert Sia:

Pe un piedestal, purtand o rochie alba, cu fata acoperita de nelipsita peruca pe jumatate alba, pe jumatate neagra si cu o funda supradimensionata pe cap, Sia si-a facut aparitia pe scena nici mai devreme, nici mai tarziu de ora stabilita - 21.30 - asigurandu-ne ca e "Alive" odata cu prima piesa. Surpriza de sub rochie Ceea ce initial parea o rochie stufoasa, plina de volane, s-au dovedit a fi dansatori sai costumati, care ascundeau surpriza serii si piesa de rezistenta a spectacolului - micuta dansatoare Maddie Zieger (13 ani), devenita celebra pentru aparitia in patru dintre videoclipurile Siei si care a devenit imaginea cantaretei, insotind-o atat in turnee, cat si la evenimente.

acum 79 luni (18 Aug 2016)

Pe un piedestal, purtand o rochie alba, cu fata acoperita de nelipsita peruca pe jumatate alba, pe jumatate neagra si cu o funda supradimensionata pe cap, Sia si-a facut aparitia pe scena nici mai devreme, nici mai tarziu de ora stabilita - 21.30 - asigurandu-ne ca e "Alive" odata cu prima piesa.

Surpriza de sub rochie

Ceea ce initial parea o rochie stufoasa, plina de volane, s-au dovedit a fi dansatori sai costumati, care ascundeau surpriza serii si piesa de rezistenta a spectacolului - micuta dansatoare Maddie Zieger (13 ani), devenita celebra pentru aparitia in patru dintre videoclipurile Siei si care a devenit imaginea cantaretei, insotind-o atat in turnee, cat si la evenimente. Luati prin surprindere, fanii au izbucnit in strigate si aplauze, iar Maddie i-a fermecat, de data aceasta live, cu miscarile si cu gesturile sale pline de expresivitate.

FOTO Getty Images

Spectacolul a continuat cu una dintre piesele pe care le-am auzit zilele trecute la concertul Rihannei, "Diamonds", piesa compusa de Sia, care s-a bucurat si ea de stralucire, la propriu. In centrul scenei a aparut cel de-al doilea "personaj" al serii - un barbat in costum, care avea niste manusi speciale, prevazute cu oglinzi si care s-a jucat in propriile palme cu lumina reflectoarelor, imprastiind in jur clipiri de diamant, asa cum spun si versurile melodiei (n.r.- Shine bright like a diamond), cantate la unison de catre public.

N-au lipsit nici cunoscutele piese "Cheap Thrills", pe care micuta Maddie si alti doi dansatori au reprodus coregrafia din videoclip, "Big Girls Cry", "Bird Set Free", "Unstoppable", "Move your body" si o varianta acustica a piesei "Titanium" - care a starnit un val de bucurie in randul fanilor, ale caror voci au rasunat din nou. As indrazni sa spun ca spectatorii care au urmarit concertul pe ecrane au fost chiar mai norocosi decat cei aflati langa scena, pentru ca spectacolul... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro