Concert extraordinar al Operei Brasov in Piata Sfatului

Programul de spectacole din septembrie cuprinde titluri indragite de opera si opereta, de la "Traviata" de G. Luna octombrie este dedicata, in intregime, celei de-a XV-a editii a Festivalului International de Opera, Opereta si Balet, care va asteapta cu numeroase evenimente de exceptie si, totodata, cu multe surprize.

acum 67 luni (1 Sep 2017)

Opera Brasov se pregateste de inaugurarea celei de-a 65-a stagiuni din istoria institutiei! Programul de spectacole din septembrie cuprinde titluri indragite de opera si opereta, de la "Traviata" de G. Verdi - traditionala deschidere de stagiune din fiecare an, la cea mai recenta premiera, "Voievodul tiganilor" de J. Strauss, pentru ca luna sa se incheie cu tulburatoarea "Carmen" de G. Luna octombrie este dedicata, in intregime, celei de-a XV-a editii a Festivalului International de Opera, Opereta si Balet, care va asteapta cu numeroase evenimente de exceptie si, totodata, cu multe surprize.

In preambulul deschiderii stagiunii 2017 - 2018, Opera Brasov organizeaza sambata, 9 septembrie 2017, de la ora 19.00, in Piata Sfatului, traditionalul Concert extraordinar intitulat "Farmecul Operei", care si anul acesta este dedicat Sfintei Fecioare Maria, ocrotitoarea orasului, anunta newsbv.ro.

In aceasta calatorie muzicala sunteti invitati sa parcurgeti, impreuna cu solistii, corul si orchestra institutiei brasovene, pagini muzicale celebre compuse de G. Kalman - "Silvia" sau "Contesa Maritza", dar si musical si creatii romanesti de o deosebita popularitate.

In cadrul acestui spectacol ii veti asculta pe solistii Operei Brasov: Nicoleta Chirila, Corina Klein, Simona Marcan, Valentina Margaras, Ioana Margarit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lacramioara Schuller, Asineta Raducan, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Valentin Marele, Stefan Schuller. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro