Concert Andre Rieu la Bucuresti: Vedeti unde sunt restrictii de trafic

Concertul de sambătă este sold-out, iar ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul de duminică vor putea fi achiziţionate atat de la punctele de vanzare amplasate in dreptul celor două intrări principale, cat şi prin reţeaua Eventim. In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase.

acum 57 luni (11 Jun 2016)

De această dată, Andre Rieu revine la Bucureşti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut. Concertul de sambătă este sold-out, iar ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul de duminică vor putea fi achiziţionate atat de la punctele de vanzare amplasate in dreptul celor două intrări principale, cat şi prin reţeaua Eventim.

Spectatorii care părăsesc zona concertului vor trebui să mai cumpere incă un bilet

In fiecare seară de concert, accesul publicului se va face incepand cu ora 19,00, pe cele două intrări amenajate in bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cat mai devreme la eveniment pentru a evita pe cat posibil aglomeraţia de la porţile de acces.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată in zona de eveniment, pană la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu varste de pană la 2 ani este gratuit.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase. In caz de nerespectare a acestei condiţii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pană la sfarşitul concertului şi de a şterge inregistrările video şi/ sau audio.

Din motive de securitate, participanţii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificărilor va fi oprit şi păstrat in garderoba amplasat... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro