Concediile politistilor vor fi decontate. Care este suma limita

Concediile politistilor vor fi decontate. Care este suma limita

De asemenea, MAI anunta ca a fost eliminata restrictia care prevedea ca institutiilor si autoritatilor publice, indiferent de modul de finantare si subordonare, li se interzice achizitionarea de autoturisme si mobilier, asa ca, in 2018, vor fi cumparate autospeciale in valoare de 120 de milioane de lei pentru structurile operative.

acum 28 luni (31 Mar 2018)

Decizia a fost luata intrucat politistilor, militarilor si personalului civil din minister nu li se puteau acorda vouchere de vacanta. Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de reprezentantii MAI, in acest an, politistilor, militarilor si personalului civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne li se va asigura decontarea serviciilor de care beneficiaza in perioada concediului de odihna in unitati turistice aflate pe teritoriul Romaniei, in limita valorica prevazuta de reglementarile legale. 153/2017, referitor la limitarea sporurilor, compensatiilor, adaosurilor, primelor, premiilor si indemnizatiilor si a altor drepturi acordate de fiecare ordonator de credite.

Solutia decontarii a fost necesara intrucat din cauza regulilor de protectie a datelor cu caracter personal si a celor institutionale cu privire la angajatii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, acestora nu li se puteau acorda vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei, asa cum este prevazut pentru celelalte categorii bugetare", se arata in comunicat. De asemenea, MAI anunta ca a fost eliminata restrictia care prevedea ca institutiilor si autoritatilor publice, indiferent de modul de finantare si subordonare, li se interzice achizitionarea de autoturisme si mobilier, asa ca, in 2018, vor fi cumparate autospeciale in valoare de 120 de milioane de lei pentru structurile operative. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro