Comuna cu cele mai multe neveste BATUTE din ROMANIA. Vezi unde este

Comuna cu cele mai multe neveste BATUTE din ROMANIA. Vezi unde este

Cele 29 de femei batute de soti s-au inregistrat in programul european de consiliere "START - o viata de calitate, in siguranta", finantat prin POSDRU, si au primit fiecare cate 6.000 de lei, drept ajutor din partea Uniunii Europene.

acum 82 luni (23 Mar 2016)

O comuna din Vaslui detine recordul pentru cele mai multe ...

Potrivit Vremeanoua.ro, in Dranceni au fost batute 29 de sotii, cel mai mare numar de violente domestice din Romania, arata datele inregistrate in proiectul european. Totusi, primarul Gelu Pecheanu declara ca, in comuna sa, sunt si 15 soti care sunt batuti, periodic, de neveste.

Cele 29 de femei batute de soti s-au inregistrat in programul european de consiliere "START - o viata de calitate, in siguranta", finantat prin POSDRU, si au primit fiecare cate 6.000 de lei, drept ajutor din partea Uniunii Europene. Astfel, ele reprezinta cel mai mare numar de beneficiare din Romania.

Acelasi primar spune ca de banii primiti, femeile si-au cumparat "si-au luat aragaz, firigider si mobila!".

"De la neajunsuri, de la asta se ajunge la cearta intr-o familie. Si-au luat ce le-a trebuit in gospodarie, ca sa isi imbunatateasca nivelul de trai si sa nu se mai ajunga la scandaluri. Citeste si:

+Eleva porno din Vaslui ghiceste DOTAREA barbatilor dupa MARIMEA

+Doua prostituate din Barlad au dat BUZNA intr-un autocar plin cu ziaristi. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro