Comparatia chinezilor: OnePlus One versus Meizu MX4, review comun

Comparatia chinezilor: OnePlus One versus Meizu MX4, review comun

> Chinezii au decis sa isi ia revansa in ultimii 2 ani pentru toti cei 10 in care s-au facut de rusine, iar acum un telefon din china inseamna o asamblare calitativa, putere maxima, design si desigur un super pret! De cealalta parte, One Plus One nu s-a inspirat de la alte modele, vine cu o forma unica, mai colturoasa, iar in spate, la versiunea data, avem un plastic mat granulat, de parca ar fi hartie abraziva(nadjacika poate de spus ? De la el poti aprinde telefoul,tot de aici il poti bloca, si il poti folosi pe post de back, la fel mai exista si gesturi direct pe ecran cu care poti deschide anumite aplicatii sau porni camera. Pe ambele modele stau camere de la Sony, doar ca pe MX4 ave una de 20,7mpx, fata de 13 de pe One.

acum 103 luni (22 Apr 2015)

>

Chinezii au decis sa isi ia revansa in ultimii 2 ani pentru toti cei 10 in care s-au facut de rusine, iar acum un telefon din china inseamna o asamblare calitativa, putere maxima, design si desigur un super pret! Meizu Mx 4 se indreapta mai mult spre eleganta, cu o carcasa din metal, de deasupra margini subtiri si un singur buton touch la fel de elegant, care apropo e din fosfor, asa ca noaptea acesta incet lumineaza. De cealalta parte, One Plus One nu s-a inspirat de la alte modele, vine cu o forma unica, mai colturoasa, iar in spate, la versiunea data, avem un plastic mat granulat, de parca ar fi hartie abraziva(nadjacika poate de spus ? Senzatia de la acesta este foarte stranie, dar placuta, plus ca zgaraieturile nu le prinde deloc.

Cel mai bun display din cele doua il are Meizu Mx4, de altfel mx4 are cel mai bun display Full HD pe care l-am vazut vreodata. La diagonale sunt diferite, avem 5,3 si 5,5inch la One Plus One, la meizu insa marginile sunt mai subtiri. Revenind la calitate, chiar daca ambele sunt ecrane de tip IPS, la MX4, procesarea imaginii e incredibila, acesta are culori super vibrante, practic ca la un display AMOLED. Si One-ul si Meizu vin cu acces-ul la root direct din cutie. Meizu MX4 vine cu propriul sistem construit pe baza lui Android 4.4 pe nume Flyme OS, iar OnePlus-ul ruleaza CyanogenMod, la fel un Android cu si mai multe optiuni. Vizual, Flyme OS a abordat un stil mai de iOS, cu o simpla grila cu iconite, care apropo nu arata rau deloc. Pe langa varietatea de teme si alte customizari, un punct de atractie este acest buton multifunctional. De la el poti aprinde telefoul,tot de aici il poti bloca, si il poti folosi pe post de back, la fel mai exista si gesturi direct pe ecran cu care poti deschide anumite aplicatii sau porni camera. Acesta are 3 butoane capacitive, care pot fi customizate, iar daca nu ai nevoie de ele,acestea pot fi total dezactivate si mutate pe ecran! O mica problema ar fi poate la Flyme OS, pentru... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro