Comisia SRI nu are bani sa-l aduca pe Maior din SUA pentru audieri. Manda: Se pune problema cine suporta costurile

Comisia SRI nu are bani sa-l aduca pe Maior din SUA pentru audieri. Manda: Se pune problema cine suporta costurile

Presedintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a sustinut marti ca a vorbit cu ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cu privire la o noua audiere a fostuli director al SRI, actual ambasador in SUA George Maior.

acum 53 luni (8 May 2018)

Presedintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a sustinut marti ca a vorbit cu ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cu privire la o noua audiere a fostuli director al SRI, actual ambasador in SUA George Maior. Manda spune ca ministrul de Externe i-a transmis ca prima data audierea a coincis cu perioada de concediu a lui Maior, iar cea de-a doua cu venirea in tara a acestuia, iar acum, pentru a treia audiere, se pune problema cine va suporta costurile de deplasare a acestuia in tara.

"In cursul zilei de azi (marti - n.r.) am avut o discutie cu domnul ministru de Externe, in care l-am rugat sa ne sprijine - noi am trimis si adresa oficiala si am vrut sa vedem care este stadiul acelei adrese oficiale - privind invitarea domnului Maior la Comisia de control a activitatii SRI. Ne-a spus ca audierea precedenta a coincis o data cu concediul domnului Maior si cea de-a doua a coincis cu venirea in tara a domnului Maior pe niste chestiuni care vizau Ministerul de Externe, si ca se pune problema in acest moment cine suporta costurile de deplasare a domnului Maior", a spus Claudiu Manda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro