Comisia de etica: Robert Negoita a plagiat

Comisia de etica: Robert Negoita a plagiat

Lucrarea de doctorat a lui 12 33 32 45 4 19 Robert Negoita , "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social", este un plagiat, a constatat Comisia de etica a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".

acum 57 luni (25 Jul 2016)

Lucrarea de doctorat a lui 12 33 32 45 4 19 Robert Negoita , "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social", este un plagiat, a constatat Comisia de etica a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza". "In documentul trimis CNATDCU, academia constata ca teza de doctorat a acestuia este plagiata si propune retragerea titlului de doctor", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.

Primarul Sectorului 3 a reactionat pe Facebook: "Comisia de etica a Academiei de Politie «Alexandru Ioan Cuza» a inceput procedura prin care, cel mai probabil, imi va fi retras titlul de doctor. (...) Singurul lucru pe care il regret este acela de a ma fi lasat tentat, in trecut, de aceasta a titlurilor academice". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro