Comic Con 2016: Ce surprize ii asteapta pe iubitorii benzilor desenate

Mai mult, albumul le ofera impatimitilor de povesti romanesti, de banda desenata si de science-fiction, schite, pagini de scenariu, articole si interviuri. Fondata in 2013, Editura HAC!BD a lansat prima revista de profesionista de benzi desente, Harap Alb continua si s-a impus pe piata cu cel de-al doilea titlu de benzi desenate, Tinerete fara batranete.

acum 82 luni (28 May 2016)

Primul album de benzi desenate romanesti, cu coperta 3D, se lanseaza, sambata, in cadrul celei de-a patra editii a Comic Con. Mai mult, iubitorii supereroilor vor avea ocazia sa descopere mii de reviste de benzi desenate vintage, provenind din Statele Unite.

Albumul de benzi desenate reinterpreteaza, in peste 200 de pagini, povestea "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte". Mai mult, albumul le ofera impatimitilor de povesti romanesti, de banda desenata si de science-fiction, schite, pagini de scenariu, articole si interviuri.

Scenariul aventurii desenate ii apartine scriitorului Marian Coman, grafica este realizata de Bogdan Chelaru, iar culoarea ii apartine lui Daniel Rosa Duran. Jocul "Harap Alb continua" este inspirat de benzile desenate cu acelasi nume si ii provoaca pe jucatori sa salveze lumea de la dezastru. de la Comic Con iubitorii supereroilor vor gasi si mii de reviste de comics vintage americane.

Fondata in 2013, Editura HAC!BD a lansat prima revista de profesionista de benzi desente, Harap Alb continua si s-a impus pe piata cu cel de-al doilea titlu de benzi desenate, Tinerete fara batranete. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro