Comentariu incredibil al fiicei Andreei Marin: "Mami e prea aranjata, nu-mi place asa! E mai frumoasa nemachiata!"

Comentariu incredibil al fiicei Andreei Marin:

La numai opt ani si jumatate, Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr, si-a uimit mama cu cateva observatii mature si spuse cu luciditate. Citeste si: +ATACUL sangeros de la ISTANBUL a facut 41 de VICTIME.

acum 47 luni (30 Jun 2016)

La numai opt ani si jumatate, Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr, si-a uimit mama cu cateva observatii mature si spuse cu luciditate.

Vedeta TV a dezvaluit, pentru EVZ, ca a gasit in fiica sa un ascultator bun si un prieten, iar comunicarea functioneaza perfect. Nu de putine ori insa, Violeta i-a dat raspunsuri ce au surprins-o, asa cum este si cel in care a comentat o poza a fostei "Zane a Surprizelor", care a facut furori in momentul publicarii intr-o revista cunoscuta.

Are replica la orice

Violeta n-a fost impresionata de imaginea mamei sale si i-a transmis Andreei ce gandeste prin intermediul unor prieteni. De pilda, in camera ei are o fotografie cu mine facuta atunci cand eram insarcinata in luna a opta cu ea. Pentru mine ea nu e o vedeta, e mami a mea, imi place cand e asa cum o vad eu acasa, nemachiata, e mult mai frumoasa natural decat in fotografie, sa stii." Prezentatoarea a vorbit si despre prima vacanta petrecuta de fiica sa in Turcia, locul natal al sotului ei. "Sigur ca a fost cu noi, chiar vara trecuta am avut cu totii acolo o vacanta de neuitat. Anul acesta vin ei la noi, va avea trei noi parteneri de joaca pe cinste", a adaugat Andreea Marin. Citeste si:

+ATACUL sangeros de la ISTANBUL a facut 41 de VICTIME.

+Mimati prost, de data aceasta, domnule Dan Puric!

+IPOTEZA BOMBA lansata de Iulian Chifu despre atentatul de la ISTANBUL. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro