Colindandu-l pe Papa Francisc. Sfantul Parinte l-a luat in brate pe cel mai mic colindator din Cluj

Colindandu-l pe Papa Francisc. Sfantul Parinte l-a luat in brate pe cel mai mic colindator din Cluj

Un moment memorabil a fost imbratisarea si sarutul pe care Pontiful Roman le-a daruit celui mai mic membru al grupului, Alexandru Isac, gest care simbolizeaza iubirea si stima pe care Capul Bisericii Universale o are fata de Biserica Greco-Catolica din Romania", se arata intr-un comunicat al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla (sursa foto a imaginii de mai jos).

acum 54 luni (5 Dec 2015)

Clujenii care l-au colindat pe Papa Francisc fac parte din parohia "Andrei Muresanu" si din Corul "Allegria" al capelei "Sf.

"Miercuri, 2 decembrie 2015, a sosit momentul asteptat cu emotie, audienta papala, in care Sfantul Parinte a impartasit experienta recentei vizite pastorale pe continentul african, subliniind ideea martiriului pentru Hristos si pregatind inimile pentru deschiderea Anului Milostivirii. Glasul copiilor s-a inaltat, cu entuziasm si bucurie, dintre miile de credinciosi prezenti, prin colindele pregatite special pentru acest moment, vocea si bucuria lor ajungand pana la Sfantul Parinte, care a venit din nou sa-i binecuvanteze la finalul audientei.

Un moment memorabil a fost imbratisarea si sarutul pe care Pontiful Roman le-a daruit celui mai mic membru al grupului, Alexandru Isac, gest care simbolizeaza iubirea si stima pe care Capul Bisericii Universale o are fata de Biserica Greco-Catolica din Romania", se arata intr-un comunicat al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla (sursa foto a imaginii de mai jos). Sfantul Parinte a binecuvantat o alta icoana pe sticla, care infatiseaza scena Nasterii Domnului, icoana care a fost adusa acasa, la Cluj. Era un om mereu zambitor si pus pe glume"

O Povestea "soldatilor" romani ai Papei Francisc, de la Manastirea iezuita din Cluj-Napoca ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro