Colin Farrell va juca intr-un film desprins din seria Harry Potter

Rowling, cea mai bogată scriitoare din Marea Britanie Filmul va apărea in cinematografe in decembrie 2016 și are in spate o echipă experimentată: producătorul David Heyman (a produs imtreaga serie HP), regizorul David Yates ( a regizat ultimele patru filme din serie) și pe autoarea cărții, J.K Rowling, care și-a incercat pentru prima dată mana și ca scenografă.

acum 88 luni (6 Aug 2015)

Actorul irlandez Collin Farrell va interpreta rolul unui vrăjitor intr-un film desprins din seria populară Harry Potter, "Creaturi fantastice și unde să le găsești/Fantastic Beasts and Where to Find Them", informează Entertainment Weekly.

Filmul, bazat pe romanul "Creaturi fantastice și unde să le găsești" semnat de J.K Rowling sub pseudonimul Newt Scamander, prezintă istoria creaturilor magice din universul Harry Potter. Cei doi vor intalni 85 de creaturi magice, care, datorită lor, vor fi studiate la școala de vrăjitorie Hogwarts.

Colin Farrell se va alătura actorilor Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller și Alison Sudo, pentru a filma pelicula care este așteptată de milioane de fani ai Harry Potter. Rowling, cea mai bogată scriitoare din Marea Britanie

Filmul va apărea in cinematografe in decembrie 2016 și are in spate o echipă experimentată: producătorul David Heyman (a produs imtreaga serie HP), regizorul David Yates ( a regizat ultimele patru filme din serie) și pe autoarea cărții, J.K Rowling, care și-a incercat pentru prima dată mana și ca scenografă. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro