Cola cu usturoi, noua bautura care face senzatie pe piata

Cola cu usturoi, noua bautura care face senzatie pe piata

FOTO: Odditycentral.com O lada cu 24 de sticle de cola cu usturoi este scoasa la vanzare pe site-ul companiei producatoare la pretul de 52,5 euro de dolari, iar sticlele sunt comercializate in magazinele din oras la pretul de 2 euro.

acum 108 luni (4 Feb 2015)

Jats Takkola este o bautura bizara de tip cola, cu aroma de usturoi, lansata luna trecuta in Japonia. Ea a fost lansata in orasul Aomori, caruia i se mai spune "Capitala usturoiului" in Japonia, fiindca aici sunt recoltate cantitati uriase de usturoi in luna iulie, scrie Odditycentral.com.

Cola are o aroma fina de usturoi, dar cei care se considera suficient de curajosi pot agita sticla si usturoiul tocat marunt se va simti mai puternic.

FOTO: Odditycentral.com

O lada cu 24 de sticle de cola cu usturoi este scoasa la vanzare pe site-ul companiei producatoare la pretul de 52,5 euro de dolari, iar sticlele sunt comercializate in magazinele din oras la pretul de 2 euro.

Bautura de tip cola nu este singurul produs bizar pe baza de usturoi din orasul Aomori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro