Coincidenta stranie la fix doi ani de la crima care a oripilat Iasiul. Ucigasul de la coafor a incercat sa se sinucida

Coincidenta stranie la fix doi ani de la crima care a oripilat Iasiul. Ucigasul de la coafor a incercat sa se sinucida

Update 16.00: Detinutul a incercat sa se sinucida cu un aparat de ras, de tip Bic, pe care il avea in trusa de ingrijire corporala. Detinutul preyenta leziuni taiate pe care si le-a provocat cu lama de la aparatul de ras, aparat de tip Bic, singurele instrumente pe care au voie sa le foloseasca pentru barbierit.

acum 83 luni (29 Dec 2015)

Update 16.00: Detinutul a incercat sa se sinucida cu un aparat de ras, de tip Bic, pe care il avea in trusa de ingrijire corporala.

Incidentul a fost anuntat de colegii de celula ai lui Olaru care au anuntat supraveghetorul din zona respectiva.

"Incidentul a fost anuntat in jurul orei 06.20 de colegii de camera ai detinutului. Detinutul preyenta leziuni taiate pe care si le-a provocat cu lama de la aparatul de ras, aparat de tip Bic, singurele instrumente pe care au voie sa le foloseasca pentru barbierit. Detinutii au dreptul sa-si asigure igiena personala si de aceea barbatul avea asupra acel obiect Deiinutul nu a necesitat internare si in cursul amiezii a revenit in detentie", a explicat Gabriela Topoliceanu, purtator de cuvant al penitenciarului Iasi.

Detinutul a mai incercat sa se sinucida si in trecut, tentativa de astazi fiind a treia din ultimii doi ani.

Barbatul s-a injunghiat atunci in abdomen de mai multe ori, fiind salvat de chirurgii ieseni care l-au operat. Stirea initiala: Barbatul in varsta de 43 de ani a vrut sa-si puna capat zilelor prin injunghiere in zona gatului. Ieseanul care isi ispaseste in penitenciarul din Iasi pedeapsa de 16 ani pentru omorul sotiei sale a incercat sa-si taie gatul in cursul noptii de 28 spre 29 decembrie. Ieri, pe 28 decembrie s-au implinit doi ani de cand barbatul si-a ucis cu brutalitate sotia in timp ce aceasta se afla la serviciu. Vasile Olaru a fost ingrijit in Unitatea de Primire Urgente (UPU) de la Spitalul "Sf. Medicii urgentisti i-au suturat plaga pacientului, ulterior barbatul fiind trimis pentru control de specialitate la Psihiatrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro