Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: "Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa"

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader:

Ultimatumul pentru ministrul Tudorel Toader "Eu spun asa: dl Tudorel care a zis ca nu mai e nevoie de Inspectia Judiciara ca vine el sa faca dreptate- noi tot asteptam si toata Romania asteapta- eu acum impartasesc opinia Adinei Anghelescu, adica se intoarce din Japonia si are doua variante: ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa si spune ca nu poata sa faca nimic.

acum 55 luni (13 Feb 2018)

Liderul PSD a laudat "curajul" fratilor Cosma, Andreea si Vlad, afirmand ca acestia sunt victimele sistemului de justitie. Sunt cei care au fost hartuiti ani de zile, dar au reusit sa treaca peste orice si sa ne arate fata hidoasa a acestor odiosi". Secretarul adunct al PSD a criticat apoi reactia fata de aceste dezvaluiri a ministrului Justitiei, identificand, printr-un rationament contrafactual, care ar fi trebuit sa fie reactia institutiilor dintr-o "tara europeana normala si democratica". "Daca emisiunea de aseara se facea in Germania, la ce probe s-au spus in emisiune, masinile cu mascati plecau de aseara, ii luau pe astia de la DNA Prahova, cu Kovesi cu tot, noaptea se sigilau sediile, se punea sechestru pe calculatoare, pe telefoane, pe toate documentele, pe tot absolut. In aceeasi noapte, erau luati domnii judecatori care erau pe blat si care apar in inregistrari cu tovarasii Onea si Portocala. A venit premierul Viorica Dancila sa ia pozitie ferma, sa-l convoace pe dl Tudorel sa plece din Japonia, sa vina naibii inapoi in tara", a completat acesta. Ultimatumul pentru ministrul Tudorel Toader "Eu spun asa: dl Tudorel care a zis ca nu mai e nevoie de Inspectia Judiciara ca vine el sa faca dreptate- noi tot asteptam si toata Romania asteapta- eu acum impartasesc opinia Adinei Anghelescu, adica se intoarce din Japonia si are doua variante: ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa si spune ca nu poata sa faca nimic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro