Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

de exemplu, dosarul facut lui Maricel Popa, presedintele CJ Iasi, care-i o mizerie cumplita (...) Vor ancheta si vor face mizeriile in lunile astea, ca dupa ce vine Legea raspunderii magistratilor o sa vina Maricel Popa (n.r.- presedinte CJ Iasi) si o sa spuna ca procurorul care a facut dosarul i-a afectat familia, inima si copiii.

acum 77 luni (10 Nov 2017)

"M-am tinut sa paradesc la romani. Si noi te lasam si liber, te curata si Inspectia Judiciara. Vrei sa fii inapoi in sistem si vrei sa te aplaudam. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, la sfarsitul lunii octombrie, decizia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) privind suspendarea din functie a procurorului Mircea Negulescu. Pe de alta parte, Inspectia Judiciara, care a verificat activitatea procurorului Mircea Negulescu, nu a identificat disfunctii privind exercitiul atributiilor profesionale in cauze penale sau manifestari ale procurorului, care sa aduca atingere standardelor de conduita impuse magistratilor. Codrin Stefanescu a punctat faptul ca exista un atac pe mai multe paliere, al unor institutii precum DNA, la adresa liderilor din partid, dar ca situatia va fi rezolvata cand va fi adoptata viitoarea lege a raspunderii magistratilor. de exemplu, dosarul facut lui Maricel Popa, presedintele CJ Iasi, care-i o mizerie cumplita (...) Vor ancheta si vor face mizeriile in lunile astea, ca dupa ce vine Legea raspunderii magistratilor o sa vina Maricel Popa (n.r.- presedinte CJ Iasi) si o sa spuna ca procurorul care a facut dosarul i-a afectat familia, inima si copiii. In loc sa plateasca statul, din banii nostri, te duci frumos catre procuror si ii iei casa, masina, terenul, tot. Dupa care il dai afara, dupa care il dai (n.r.-in judecata) si in penal. Pentru ca ce a facut el are si latura penala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro