Cod ROSU de interventie pe centura Ploiestiului: Cinci morti si 28 de raniti, dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un autocar. Primele concluzii ale anchetatorilor

Citește și: CRONOLOGIE: Cele mai grave accidente in care au fost implicate microbuze, in 2015 UPDATE 8.40: Șoferul autocarului implicat in accidentul de pe DN 1, de la Strejnic, ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că anchetatorii nuau găsit urme de franare, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu.

acum 92 luni (5 Feb 2016)

UPDATE 14.30: Procurorii din Ploiești au deschis un dosar penal in legătură cu accidentul de vineri dimineață, de pe DN1, soldat cu moartea a cinci persoane și rănirea a altor 28.

UPDATE 13.00: BOR, bani pentru inmormantarea morților in accidentul din Prahova

UPDATE 09.14: 28 de persoane rănite, intre care și un copil de nouă ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a precizat șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Nicolae Popescu, pentru Agerpres.

Trei dintre cei duşi la spital se află in stare foarte gravă, iar pentru ingrijirea victimelor au fost chemaţi de acasă medici chirurgi, radiologi, ortopezi, dar şi persoane auxiliar, au declarat surse din cadrul spitalului.

Citește și: CRONOLOGIE: Cele mai grave accidente in care au fost implicate microbuze, in 2015

UPDATE 8.40: Șoferul autocarului implicat in accidentul de pe DN 1, de la Strejnic, ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că anchetatorii nuau găsit urme de franare, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu.

16 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a precizat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, Daniel Nicolae.

Purtătorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că şapte persoane au fost incarcerate, cinci dintre ele fiind scoase de pompieri dintre fiare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro