Cod portocaliu de canicula pentru sase judete din vest si sud-vest. Restul tarii, sub avertizare de Cod galben

Cod portocaliu de canicula pentru sase judete din vest si sud-vest. Restul tarii, sub avertizare de Cod galben

UPDATE Judetul Alba se afla, pana la ora 18.15, sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 20-25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului care vor lua si aspect de vijelie si grindina de dimensiuni mici si medii. UPDATE Judetele Neamt, Bacau, Suceava si Caras-Severin se afla, pana la ora 16.45, sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului care trecator pot avea si aspect de vijelie, averse ce vor avea si caracter torential, local cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, grindina de mici si medii dimensiuni si frecvente descarcari electrice.

acum 95 luni (20 Jul 2015)

UPDATE Judetul Alba se afla, pana la ora 18.15, sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce pot cumula 20-25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului care vor lua si aspect de vijelie si grindina de dimensiuni mici si medii. O avertizare de Cod galben de furtuni, valabila pana la ora 18.00, a fost emisa si pentru judetele Sibiu, Arges, Dambovita si Caras-Severin.

Se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de precipitatii care pot depasi punctiform 25-30 de litri pe metru patrat. UPDATE Judetele Neamt, Bacau, Suceava si Caras-Severin se afla, pana la ora 16.45, sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului care trecator pot avea si aspect de vijelie, averse ce vor avea si caracter torential, local cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, grindina de mici si medii dimensiuni si frecvente descarcari electrice. De asemenea, judetul Alba (in zona localitatilor Ocna Mures, Aiud, Radesti, Hoparta, Lopardea Noua, Farau Sona, Sancel) se afla, pana al ora 16.20, sub Cod portocaliu de furtuni.

Se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, averse de ploaie ce pot cumula 25-30 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.

UPDATE Judetul Alba se afla, pana la 16.30, sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie si averse de ploaie ce pot cumula 20-25 de litri pe metru patrat. O avertizare de Cod galben de canicula a fost emisa si pentru judetul Arad. Meteorologii au precizat ca, pana la ora 16.00, se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, izolat grindina de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro