Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete. Trei zboruri au anulate

Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete. Trei zboruri au anulate

Pentru alte patru judete - Bihor, Timis, Arad si Caras-Severin pana la ora 14.00 sunt in vigoare avertizari cod galben pentru intensificari locale ale vantului, cu viteze care vor atinge si depasi 50 - 60 de kilometri la ora, iar la munte 70-80 de kilometri la ora.

acum 76 luni (11 Dec 2017)

UPDATE 11.25 Trei zboruri, dintre care doua operate de linia aeriana britanica British Airways, iar unul de Wizz Air, au fost anulate luni din cauza vremii nefavorabile, potrivit informatiilor afisate pe site-ul aeroportului Henri Coanda.

Aici se precizeaza ca un avion al Wizz Air ar fi trebuit sa ajunga luni dimineata, la ora 2:55, pe Henri Coanda, cu plecare din Londra.Totodata, un avion British Airways ar fi trebuit sa decoleze la ora 8:00 de pe Henri Coanda, cu destinatia Londra, apoi sa se intoarca in Bucuresti la ora 23:00. Astfel, potrivit avertizarilor cod galben transmise luni dimineata de Administratia Nationala de Meteorologie, se vor inregistra ploaie si lapovita care local va favoriza depunerea de polei in judetele Brasov, Harghita, Covasna, Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud si Hunedoara. De asemenea, ANM a transmis luni dimineata avertizari cod galben pentru viscol, care vor fi in vigoare pana la ora 14.00, in zona de munte a judetelor Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Neamt si Suceava. In aceste judete, se vor semnala, la altitudini de peste 1700 de metri, intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi 80-100 de kilometri la ora, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Pentru alte patru judete - Bihor, Timis, Arad si Caras-Severin pana la ora 14.00 sunt in vigoare avertizari cod galben pentru intensificari locale ale vantului, cu viteze care vor atinge si depasi 50 - 60 de kilometri la ora, iar la munte 70-80 de kilometri la ora. Vantul va fi destul de alert in zona Banatului, Crisanei si la munte, dar viteze de peste 90 km/ora se vor atinge doar pe creste, unde zapada va fi spulberata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro