Cod galben de vant puternic pentru noua judete

Cod galben de vant puternic pentru noua judete

In judetul Sibiu, avertizarea cod galben va fi valabila pana la ora 9.00 in zona de munte, unde vor fi intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 70-90 de kilometri la ora si pana la ora 8.00 in zona joasa, fiind vizate localitatile: Sibiu, Avrig, Cisnadie, Talmaciu, Boita, Porumbacu de Jos, Racovita, Rosia, Sadu, Selimbar si Turnu Rosu.

acum 29 luni (13 Nov 2017)

In aceste judete, la peste 1.700 metri altitudine, vor fi intensificari ale vantului care la rafala vor atinge si depasi 70 - 90 de kilometri la ora, iar in Caras-Severin si Hunedoara se vor inregistra si ploi.

Pentru judetele Gorj si Valcea, avertizarea cod galben va fi valabila pana la ora 11.00, interval in care in zonele inalte, la altitudini de peste 1.700 de metri altitudine, vor fi intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 70-80 de kilometri la ora, iar totodata se vor inregistra ploi.

In judetul Sibiu, avertizarea cod galben va fi valabila pana la ora 9.00 in zona de munte, unde vor fi intensificari ale vantului care vor depasi la rafala 70-90 de kilometri la ora si pana la ora 8.00 in zona joasa, fiind vizate localitatile: Sibiu, Avrig, Cisnadie, Talmaciu, Boita, Porumbacu de Jos, Racovita, Rosia, Sadu, Selimbar si Turnu Rosu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro