Cod galben de vant puternic. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Cod galben de vant puternic. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Concret, Codul galben este valabil joi, intre orele 11.15 - 17.15 pe arii extinse din judetele Teleorman si Giurgiu, unde se vor semnala intensificari si rafale de vant.

acum 94 luni (2 Apr 2015)

Concret, Codul galben este valabil joi, intre orele 11.15 - 17.15 pe arii extinse din judetele Teleorman si Giurgiu, unde se vor semnala intensificari si rafale de vant. De asemenea, tot intre orele 11.20 si 17.00 judetul Dolj si jumatatea sudica a judetului Valcea se afla sub avertizare Cod galben, iar vantul va sufla 60 - 65 kilometri pe ora.

Potrivit meteorologilor, "la munte vor predomina ninsorile si mai ales in Carpatii Orientali si in cei Occidentali izolat cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp si se va depune strat nou de zapada. Trecator, mai ales in cursul noptii, in Maramures, Transilvania, Crisana si local in Moldova precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni vor fi preponderent ploi si doar pe arii restranse", spun specialistii.

Vremea urata, influentata de ciclonul Niklas

Vremea urata anuntata de Administratia Nationala de Meterologie (ANM) a fost influentata de furtuna Niklas, care a ucis deja nu mai putin de 11 oameni in Austria, Germania si Elvetia.

Cum va fi vremea in weekend

Vantul va sufla cu viteze ce vor depasi, local 55 - 60 kilometri pe ora, iar pe crestele montane va depasi la rafala peste 90 de kilometri pe ora. Vineri, vremea va fi tot mohorata, in timp ce sambata temperaturile vor fi mai ridicate si nu va ploua. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro