COD GALBEN DE INUNDATII in Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad

Atentionarea vizeaza raurile din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega - curs superior si mijlociu (judetul Timis), Timis superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis) si unii afluenti ai Muresului inferior si ai Crisului Alb din judetele Hunedoara si Arad, unde se pot produce cresteri de debite si niveluri, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, cresterile fiind influentate si de evolutia formatiunilor de gheata.

acum 113 luni (9 Jan 2015)

Mai multe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad se vor afla, in intervalul sambata, ora 6.00 - duminica, ora 18.00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, informeaza Mediafax.

Atentionarea vizeaza raurile din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega - curs superior si mijlociu (judetul Timis), Timis superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis) si unii afluenti ai Muresului inferior si ai Crisului Alb din judetele Hunedoara si Arad, unde se pot produce cresteri de debite si niveluri, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie, cresterile fiind influentate si de evolutia formatiunilor de gheata. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro