Cod galben de ceata in Dobrogea. Prima ninsoare din acest sezon, la Ranca. Porturile din Constanta, inchise

Cod galben de ceata in Dobrogea. Prima ninsoare din acest sezon, la Ranca. Porturile din Constanta, inchise

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, avertizarea de ceata din Dobrogea este valabila intre orele 08.00 - 11.00, timp in care vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Tot din cauza vizibilitatii, de sub jumatate de mila marina, in conditii de ceata, a fost sistat si traficul de barje pe Canalul Dunare - Marea Neagra prin ecluza de la Agigea.

acum 111 luni (18 Nov 2014)

UPDATE Meteorologii au emis si Cod galben in judetul Caras-Severin, dar si in zona de deal a judetului Arad. Se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge 65 - 70 de kilometri pe ora si izolat 75 de kilometri pe ora.

UPDATE Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de vant puternic valabil intre orele 10.00 - 13.00 in judetul Caras Severin. Potrivit avertizarii, se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor atinge 65 - 70% de kilometri pe ora.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, avertizarea de ceata din Dobrogea este valabila intre orele 08.00 - 11.00, timp in care vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Nu doar circulatia de pe A2 va fi ingreunata, ci si cea de pe autostrazile A2 si A3, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Porturile din Constanta, inchise din cauza cetii

Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor au fost sistate in Portul Mangalia, incepand cu ora 01.30, anunta Mediafax.

Ulterior, in jurul orei 05.00, acestea au fost suspendate si in porturile Constanta Nord si Constanta Sud - maritim si fluvial si Midia.

Tot din cauza vizibilitatii, de sub jumatate de mila marina, in conditii de ceata, a fost sistat si traficul de barje pe Canalul Dunare - Marea Neagra prin ecluza de la Agigea.

Toate manevrele si operatiunile portuare, precum si traficul pe Canalul Dunare - Marea Neagra prin ecluza de la Agigea vor fi reluate imediat ce conditiile meteorologice se vor imbunatati.

Prima ninsoare, la Ranca

Conditiile meteo nu vor fi favorabile in perioada urmatoare, sustin meteorologii, care au anuntat deja ca la Ranca a nins luni noapte pentru prima data in acest sezon.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro