Cod galben de ceata in Bucuresti si 10 judete din sudul si centrul tarii

Cod galben de ceata in Bucuresti si 10 judete din sudul si centrul tarii

UPDATE Specialistii au emis o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pana la ora 23.00, pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov, Prahova, Mehedinti, Dolj si Olt (inclusiv municipiile Drobeta Turnu severin, Craiova, Calafat si Slatina) precum si drumurile nationale si europene aferente. Pana la ora 13.00, judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila, dar si drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3 se afla sub Cod galben de ceata.

acum 68 luni (14 Dec 2014)

UPDATE Specialistii au emis o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pana la ora 23.00, pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov, Prahova, Mehedinti, Dolj si Olt (inclusiv municipiile Drobeta Turnu severin, Craiova, Calafat si Slatina) precum si drumurile nationale si europene aferente.

Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, pana la ora 23.00, judete Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Ialomita, Calarasi, Buzau si Braila, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si portiuni din autostrazile A1, A2, A3.

Meteorologii au anuntat ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. De asemenea, izolat vor fi burnita si depuneri de polei.

UPDATE Specialistii au prelungit, pana la ora 17.00, avertizarea de Cod galben de ceata emisa pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Buzau, Braila, Calarasi, Ialomita si Dambovita, dar si pentru drumurile nationale si europene aferente si portiuni din autostrazile A1, A2, A3.

Pana la ora 17.00, se afla sub Cod Galben de ceata judetele Mehedinti, Dolj si Olt (inclusiv municipiile Craiova, Calafat si Caracal) precum si drumurile nationale si europene aferente.

UPDATE Specialistii au prelungit, pana la ora 14.00, avertizarea de Cod galben de ceata emisa pentru judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Gorj.

UPDATE Avertizarea de Cod portocaliu emis[ de hidrologi vizeaza raul Urlui, curs inferior, afluent al Calmatuiului, si raul Sabar - curs inferior amonte de statia hidrologica Vidra.

Pana la ora 13.00, judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila, dar si drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3 se afla sub Cod galben de ceata.

Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro