Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Si judetele Braila si Maramures se afla sub avertizare de cod galben de ceata pana la ora 12.00 La ora 11.00, meteorologii preconizeaza ca vor iesi de sub codul de ceata judetele Ialomita, Calarasi, Constanta, unde au fost conditii de chiciura, Iasi si Botosani, unde burnita a favorizat izolat depuneri de polei.

acum 88 luni (23 Dec 2016)

UPDATE Codul galben de ceata, chiciura si polei a fost prelungit in judetele Brasov, Sibiu, Covasna, Mures si Tulcea, pana la 17.00, in judetul Maramures, pana la ora 18.00, iar in Bihor pana la ora 20.00.

Potrivit meteorologilor, judetele Alba, Harghita, Sibiu, Covasna, Brasov si Mures se afla sub cod galben de ceata, cu precadere in zonele joase, ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m. Si judetele Braila si Maramures se afla sub avertizare de cod galben de ceata pana la ora 12.00 La ora 11.00, meteorologii preconizeaza ca vor iesi de sub codul de ceata judetele Ialomita, Calarasi, Constanta, unde au fost conditii de chiciura, Iasi si Botosani, unde burnita a favorizat izolat depuneri de polei. De altfel, ceata si poleiul au condus la moartea si ranirea a altor doua persoane, in dimineata zilei de 23 decembrie, dupa ce o masina a lovit un utilaj de deszapezire, pe Autostrada Soarelui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro