Coco si "babele": trei semifinaliste de la Australian Open au impreuna 105 ani. Statistici de la Melbourne

Coco si

Cine a crezut ca Australian Open va fi o rampa de lansare pentru pustoaice precum Kasatkina (19 ani), Konjuh (19 ani) sau Siniakova (20 de ani) s-a inselat. Serena Williams (35 de ani) - E la a 10-a semifinala consecutiva la un turneu de Grand Slam, seria fiind inceputa la US Open 2014!

acum 74 luni (25 Jan 2017)

Cine a crezut ca Australian Open va fi o rampa de lansare pentru pustoaice precum Kasatkina (19 ani), Konjuh (19 ani) sau Siniakova (20 de ani) s-a inselat. Dovada si tabloul de la semifinale. Venus Williams (36 de ani) - E la a 21-a semifinala de Grand Slam a carierei, prima la Australian Open dupa 14 ani. Sora mai mare a Serenei a ajuns, la 36 de ani, cea mai varsntica semifinalista la un Grand Slam in era open.

Serena Williams (35 de ani) - E la a 10-a semifinala consecutiva la un turneu de Grand Slam, seria fiind inceputa la US Open 2014! Pentru ca de fiecare data cand a ajuns in careul de asi la Melbourne, in precedentele sase ocazii, americanca a si castigat trofeul. Mirjana Lucic-Baroni (34 de ani) - Povestea ei merita detaliata separat. Un mic preview insa: la finalul victoriei din sferturi cu Pliskova, sportiva din Croatia a fost intervievata pe teren de Rennae Stubbs pe care Mirjana a invins-o in turul II la Australian Open in 1998!

Vandeweghe e din alt film Tabloul de la semifinale e completat de Coco Vandeweghe (SUA, 35 WTA) care e din alt film in comparatie cu veteranele care au ajuns in aceasta faza. Americanca de 25 de ani traieste la Melbourne un adevarat vis, in conditiile in care in patru din precedentele sapte participari fusese eliminata in turul I. Premiera dupa sapte ani Semifinalele de la Australian Open 2017 includ doua jucatoare care n-au figurat pe lista capilor de serie in momentul tragerii la sorti. E pentru prima data dupa Australian Open 2010 cand avem parte de o asemenea situatie. Atunci, Justin Henin si Jie Zheng au reusit sa patrunda in careul de asi si s-au si duelat in meciul direct, castigat cu 6-1, 6-0 de Henin. Williams (SUA, 17 WTA)In noaptea de miercuri spre joi, de la ora 05.00, Eurosport Lucic-Baroni (Croatia, 79 WTA) - S. Adevarul la Melbourne - proiect sustinut de Aqua Carpatica ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro