Cocktailul lui 2018, creat intr-o cafenea din Constanta pentru a marca fuga lui Radu Mazare: "Madagascar Dream"

Cocktailul lui 2018, creat intr-o cafenea din Constanta pentru a marca fuga lui Radu Mazare:

Fondatorii unui magazin-prajitorie de cafea din Constanta, Corretto, au creat un cocktail special pentru 2018, care va incepe la Constanta fara cel care a condus orasul timp de 15 ani: Radu Mazare. Facand haz de necaz, echipa de la Corretto a conceput, dupa o reteta proprie, un cocktail ce poarta numele "Madagascar Dream" (visul din Madagascar) si pe care l-au descris, ca intr-o reclama: "In avanpremiera, reteta anului 2018 creata in laboratoarele noastre - Madagascar Dream.

acum 71 luni (31 Dec 2017)

Fondatorii unui magazin-prajitorie de cafea din Constanta, Corretto, au creat un cocktail special pentru 2018, care va incepe la Constanta fara cel care a condus orasul timp de 15 ani: Radu Mazare.

Facand haz de necaz, echipa de la Corretto a conceput, dupa o reteta proprie, un cocktail ce poarta numele "Madagascar Dream" (visul din Madagascar) si pe care l-au descris, ca intr-o reclama:

"In avanpremiera, reteta anului 2018 creata in laboratoarele noastre - Madagascar Dream.

Stefan Dinescu, creatorul cocktailului, ne dezvaluie care este reteta Madagascar Dream: "Un shot de espresso, 40 ml de rom, zahar Demerara, 40 ml suc de portocale. Se amesteca cu gheata, se toarna in pahar Martini, se decoreaza cu frunze de menta si rondea de lime". "L-am gandit ca pe un cocktail exotic de vara, de la ingrediente pana la prezentare. Paharul de Martini ne duce cu gandul la vacanta de vara si uite-asa in mijlocul iernii visam la insule exotice", arata barista.

Cocktailul Madagascar Dream, reteta anului 2018 Sursa Facebook Corretto

Plecarea lui Radu Mazare a iesit la iveala sambata, 30 decembrie, cand fostul primar nu s-a mai prezentat la apelul saptamanal impus de masura de control judiciar sub care se afla.

Radu Mazare a transmis de la bun inceput un mesaj, in mod public, pe care daca l-ar fi luat in seama anchetatorii n-ar mai fi privit astazi lung in urma fugarului.

Pe site-ul radumazare.ro, creat de PSD in anul 2008, imaginea in oglinda a lui Radu Mazare (aceeasi de pe afisele electorale) priveste razand spre un interlocutor nevazut, in timp ce mainile sale, cu pumnii stransi, exprima o tranzactie: dai banii, iei banii.

Lasat aproape liber, sub control judiciar, Mazare a intins-o din tara in insula Madagascar, unde si-a construit din timp un refugiu, pe care l-a aratat inca de la inceput pu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro