Cocaina si ecstasy, pe filiera Olanda-Romania. Un student la Medicina, fiul unui profesor universitar, a fost arestat

Cocaina si ecstasy, pe filiera Olanda-Romania. Un student la Medicina, fiul unui profesor universitar, a fost arestat

"Cu ocazia perchezitiilor domiciliare a fost gasita si ridicata cantitatea de 700 grame de canabis, 1.638 de comprimate ecstasy, 20 grame de cocaina, 10 timbre de LSD, 1.340 de euro, 5.822 de lei, 4 laptopuri, 1 sistem informatic, 2 HDD, 7 telefoane mobile, 7 cartele SIM, 4 carduri de memorie, 8 cantare electronice, o instalatie pentru cultivare si intretinere indoor de plante de canabis, dispozitive de iluminat, ventilat, preparat si ambalat, 2 kit-uri pentru identificarea cocainei", au precizat procurorii DIICOT.

acum 78 luni (19 Dec 2015)

Piata neagra a drogurilor din Iasi a primit o lovitura puternica din partea procurorilor DIICOT dupa ce doi dealeri au fost arestati pentru 30 de zile. Tunisianul Jallouli Abderrahman, de 26 de ani, si romanca Georgeta Anca Bercea au fost identificati de anchetatori ca membri ai unei retele de trafic de droguri, condusa de un cetatean arab. Potrivit anchetatorilor, reteaua a fost pusa pe picioare in 2015 de arabul Turki Skander, pentru care DIICOT a cerut arestarea preventiva in lipsa. "Cu ocazia perchezitiilor domiciliare a fost gasita si ridicata cantitatea de 700 grame de canabis, 1.638 de comprimate ecstasy, 20 grame de cocaina, 10 timbre de LSD, 1.340 de euro, 5.822 de lei, 4 laptopuri, 1 sistem informatic, 2 HDD, 7 telefoane mobile, 7 cartele SIM, 4 carduri de memorie, 8 cantare electronice, o instalatie pentru cultivare si intretinere indoor de plante de canabis, dispozitive de iluminat, ventilat, preparat si ambalat, 2 kit-uri pentru identificarea cocainei", au precizat procurorii DIICOT.

Potrivit ordonantei de retinere intocmite pe numele tunisianului, acesta primea drogurile de la Anca Georgeta Bercea, aceasta primind, la randul ei, stupefiantele de la Skander Turki. Procurorii detaliaza ca, pe 8 decembrie, Jallouli a primit o cantitate de canabis de la o alta persoana, pe care ar fi aruncat-o la un tomberon de gunoi, unde au fost gasite de anchetatori. In referatul de retinere se mentioneaza ca tunisianul nu doar comercializa droguri, ci si consuma stupefiante. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro