Coafuri pentru noaptea de Revelion. "Nu vom avea volum inalt, constructii complicate si multe agrafe"

Coafuri pentru noaptea de Revelion.

Catalin Brie spune ca "arsenalul" coafurilor simple si stilate necesita mereu actualizare si pentru aceasta este nevoie de cateva sfaturi de la un stylist profesionist. "Cu cat mai simpla este coafura dumneavoastra, cu atat mai actuala va fi si imaginea dumneavoastra.

acum 61 luni (23 Dec 2017)

Catalin Brie spune ca "arsenalul" coafurilor simple si stilate necesita mereu actualizare si pentru aceasta este nevoie de cateva sfaturi de la un stylist profesionist.

"Cu cat mai simpla in executare este o coafura sau alta, cu atat mai naturala arata, infrumusetand orice forma a fetei. Nu vom avea volum inalt, constructii complicate si multe agrafe si ace de par. Coafurile la moda pentru noaptea dintre anii sunt: cocul lejer (dezordonat-ordonat), bucle lejere, onduleuri retro, coada de cal, impletituri, dar si cocurile finisate. Un motiv de baza este naturaletea, iar compromisul intre parul drept si bucle a fost gasit foarte rapid. Popularitatea onduleurilor chimice a trecut de ceva timp, desi, ecoul acestora inca il mai auzim si in zilele noastre. Anul 2018 iarasi ne propune sa cream acele onduleuri neimblanzite, insa acum nu mai este nevoie sa ne afectam sanatatea parului. O astfel de optiune este ideala chiar si daca aveti parul scurt.

Aradeanul afirma ca tendintele vin tot mai des din strada, idei care sunt mai aproape de viata reala.

"Cu cat mai simpla este coafura dumneavoastra, cu atat mai actuala va fi si imaginea dumneavoastra. Coafurile la moda au devenit inca o dovada ca tendinta de a crea o coafura complicata a ramas in trecut", adauga Brie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro