CNADNR: S-a gasit o solutie temporara pentru repararea sistemului de plata al rovinietei

CNADNR: S-a gasit o solutie temporara pentru repararea sistemului de plata al rovinietei

Sistemul electronic de plata a rovinietei si a taxei pentru podul de la Fetesti a fost blocat de sambata dimineata, astfel ca soferii care au plecat la drum in cursul acestei zile nu au putut plati taxa pana acum.

acum 97 luni (30 Apr 2016)

Sistemul electronic de plata a rovinietei si a taxei pentru podul de la Fetesti a fost blocat de sambata dimineata, astfel ca soferii care au plecat la drum in cursul acestei zile nu au putut plati taxa pana acum. Taxa pentru podul de la Fetesti nu putea fi platita nici prin sms, pentru ca serverul este acelasi.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza participantii la trafic ca in urma identificarii unei solutii temporare sistemul informatic de emitere, gestiune si monitorizare a rovinietei functioneaza la parametrii normali. De asemenea si plata taxei de trecere la podurile Dunarene (peaj) se poate face prin utilizarea sistemului (inclusiv SMS)", se arata in comunicat. Intr-un alt comunicat, emis anterior, oficialii CNADNR au declarat ca traficul se desfasoara in conditii normale la Fetesti si Cernavoda, fara a fi inregistrati timpi semnificativi de asteptare. Podul de la Fetesti este aglomerat in aceasta perioada din cauza numarului mare de soferi care aleg sa mearga spre litoral pentru Paste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro