CNADNR: Lucrarile de montare a SEPARATOARELOR de sens pe DN 1 vor incepe luni

CNADNR: Lucrarile de montare a SEPARATOARELOR de sens pe DN 1 vor incepe luni

Montarea separatoarelor de sens pe DN 1, pe traseul Pasaj Baneasa - Otopeni, va incepe luni, 30 mai, aceste lucrari desfasurandu-se in anumite intervale orare, cand traficul este mai scazut, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intr-un comunicat transmis Agerpres.

acum 80 luni (28 May 2016)

Montarea separatoarelor de sens pe DN 1, pe traseul Pasaj Baneasa - Otopeni, va incepe luni, 30 mai, aceste lucrari desfasurandu-se in anumite intervale orare, cand traficul este mai scazut, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intr-un comunicat transmis Agerpres. Conform CNADNR, lucrarile de montare a parapetelor metalice tip H3 si a celor din beton de tip "New Jersey" se vor desfasura pe sectorul cuprins intre Pasajul Inferior Baneasa, km 8+050 si km 12+868 situat la capatul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura Bucuresti.

Acest parapete va separa sensurile de circulatie si va impiedica trecerea autovehiculelor de pe o cale de circulatie pe alta.

"Impreuna cu Politia Rutiera am stabilit ca toate aceste lucrari sa se desfasoare in anumite intervale orare, cand traficul este mai scazut, astfel incat impactul lucrarilor asupra celor care tranziteaza zona sa fie cat mai mic. CNADNR solicita tuturor celor implicati in acest proiect sa lucreze cat mai bine si rapid, astfel incat traficul sa fie afectat cat mai putin", se spune in comunicat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro