CM de handbal feminin: Romania a castigat "fluierand" primul meci. Ce urmeaza pentru Neagu si compania

CM de handbal feminin: Romania a castigat

Romania a inceput in forta Campionatul Mondial de handbal, 29-17 in meciul cu Paraguay de la Trier (Germania). Incurajate din tribune de sute de suporteri romani si cu o ambianta ca acasa, cu melodii ale trupelor romanesti in pauzele de joc, handbalistele noastre au jucat la spectacol in fata unei nationale totusi modeste.

acum 60 luni (2 Dec 2017)

Romania a inceput in forta Campionatul Mondial de handbal, 29-17 in meciul cu Paraguay de la Trier (Germania). Incurajate din tribune de sute de suporteri romani si cu o ambianta ca acasa, cu melodii ale trupelor romanesti in pauzele de joc, handbalistele noastre au jucat la spectacol in fata unei nationale totusi modeste. Si in partea a doua hanbalistele antrenate de Martin Ambros au fost la timona si s-au distantat chiar la 13 goluri, scor 25-12.

Si in prima repriza, si in cea de-a doua, Martin Ambros a inceput cu o formula standard, cu Dumanska (Dedu in partea a doua) Udristoiu, Geiger, Buceschi, Neagu, Elisei, dupa care fiecare handbalista a primit minute bune de joc.

Golurile Romaniei au fost marcate de: Cristina Zamfir Florianu (5), Udristoiu (4), Pintea (3), Neagu (3), Ana Maria Popa (3), Tatar (3), Berbece (2), Geiger (2), Elisei (2), Buceschi 1, Laslo 1

In Grupa A urmeaza sa se joace partidele Franta - Slovenia si Spania - Angola.

Programul nostru din Grupa A

Romania-Paraguay 29-17

duminica - ora 15:00 Romania-Slovenia

05.12 - ora 21:30 Romania-Spania

07.12 - ora 19:00 Romania-Angola

08.12 - ora 19:00 Romania-Franta

Meciurile sunt transmise pe Telekom Sport.

Dupa disputarea meciurilor din grupe, primele patru se vor califica in optimile de finala, faza din care se va juca eliminatoriu pana la medalii. Primele patru echipe din Grupa A se vor incrucisa cu primele patru din Grupa B, din care fac parte Norvegia, Suedia, Cehia, Ungaria, Polonia si Argentina. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro