Cluj: Baiat de 8 ani in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de patru caini de paza

Cluj: Baiat de 8 ani in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de patru caini de paza

UPDATE 13.40 IPJ Cluj a dat o scurta informare de presa legata de nenorocirea de la Campia Turzii: "La data de 30 martie a.c., in jurul orei 17.50, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului Campia Turzii a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul ca in curtea unei societati comerciale, a fost atacat un copil de mai multi caini.

acum 64 luni (31 Mar 2017)

UPDATE 13.40 IPJ Cluj a dat o scurta informare de presa legata de nenorocirea de la Campia Turzii:

"La data de 30 martie a.c., in jurul orei 17.50, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Municipiului Campia Turzii a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul ca in curtea unei societati comerciale, a fost atacat un copil de mai multi caini. La fata locului s-a deplasat de urgenta o echipa operativa de politisti pentru stabilirea si cercetarea celor sesizate. Conform primelor verificari, in jurul orei 17.45, un minor, in varsta de 8 de ani, din Campia Turzii, a patruns in incinta imprejmuita cu gard a unui imobil apartinand unei societati comerciale, din Campia Turzii, unde a fost atacat de catre 4 caini care se aflau in curte.

In cauza a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cadru legal in care se vor continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs incidentul". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro