Cluburi de fite, paravan pentru sex pe bani. Un impresar cu aviz de la Ministerul Culturii a fost arestat

Cluburi de fite, paravan pentru sex pe bani. Un impresar cu aviz de la Ministerul Culturii a fost arestat

"In aceasta perioada au fost recrutate 26 de tinere minore si majore ce proveneau din familii cu o situatie mate-riala precara, din familii dezorganizate ori din mediul rural, carora li se promiteau venituri importante din activitati de spectacol (dans ori animatie in dife-rite cluburi din tara), victime care ulterior au fost exploa-tate de Anamaria Tamas, Istvan Kelemen, in diferite cluburi din Targu Mures, si de Maria Pughineanu in clubul din municipiul Piatra Neamt, in scopul obtinerii de importante sume de bani din aceasta activitate", au precizat sursele judiciare mentionate.

acum 95 luni (18 Oct 2014)

Patronul unor firme de impresariat din Iasi, dar si reprezentanti a trei cluburi din Piatra Neamt si Targu Mures au fost retinuti de procurori fiind prezentati ieri Tribunalului Iasi cu propunere de arestare preventiva.

Judecatorii au decis ca ieseanul Ioan-Eduard Morun (45 de ani) sa fie arestat pentru 30 de zile, in timp ce impotriva Mariei Pughineanu (42 de ani, Piatra Neamt), dar si a sotilor Anamaria Tamas (40 de ani) si Istvan Kelemen (38 de ani), ambii din judetul Mures, sa fie luata masura arestului la domiciliu. "In aceasta perioada au fost recrutate 26 de tinere minore si majore ce proveneau din familii cu o situatie mate-riala precara, din familii dezorganizate ori din mediul rural, carora li se promiteau venituri importante din activitati de spectacol (dans ori animatie in dife-rite cluburi din tara), victime care ulterior au fost exploa-tate de Anamaria Tamas, Istvan Kelemen, in diferite cluburi din Targu Mures, si de Maria Pughineanu in clubul din municipiul Piatra Neamt, in scopul obtinerii de importante sume de bani din aceasta activitate", au precizat sursele judiciare mentionate. Una dintre fete a declarat insa ca o partida de sex costa in medie 200 de lei, multe dintre dansatoare intretinand raporturi sexuale cu mai multi barbati intr-o noapte. Modul de racolare Impresarul Eduard Morun, patron al SC Raymond & Alexandro Company Iasi, era cel al carui rol era de a identifica tinerele. Surse judiciare afirma ca Morun semna un contract cu fetele care voiau sa lucreze in cluburi, dupa care le transporta in cluburile de noapte in care acestea se prostituau. Ma numesc Eduard Mo-run, impresar, agentia pe care o conduc, Ray-mond & Alexandro Company are licenta si aviz de la Minis-terul Culturii din 2002 si ca oferta sunt contracte in Romania in diferite nigh-cluburi ca: Targu Mures, Pitesti, Cluj, Bucuresti, Brasov, Piatra Neamt, Ploiesti (salariu, 50 de lei pe zi, plus procent din consumatie la bauturi alcoolice, adica 20%). "Avand in vedere situati... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro