Clotilde Armand pledeaza pentru intrarea lui Ciolos in USR si trimite o sageata catre Nicusor Dan

Clotilde Armand pledeaza pentru intrarea lui Ciolos in USR si trimite o sageata catre Nicusor Dan

" In USR avem nevoie si de oameni cunoscuti, noi crestem in continuare si avem nevoie de ajutor pentru ceea ce vrem sa fim, forta numarul 1 de opozitie in Romania", a subliniat Clotilde in mesajul video transmis pe Facebook. Clotilde Armand a tinut sa clarifice si faptul ca nu va parasi USR, de vreme ce nu a intrat in politica si in partid pentru prietenii sau pentru functii, ci pentru "toti oamenii din jurul ei si pentru a face altfel de politica in Romania".

acum 86 luni (20 Mar 2017)

" In USR avem nevoie si de oameni cunoscuti, noi crestem in continuare si avem nevoie de ajutor pentru ceea ce vrem sa fim, forta numarul 1 de opozitie in Romania", a subliniat Clotilde in mesajul video transmis pe Facebook.

De asemenea, consilierul USR a vorbit si despre "lupta din partid", care nu ar trebui sa-i nemultumeasca pe membri, caci este semnul unei cresterii.

"Membrii actuali nu trebuie sa fie dezamagiti de lupta ce se duce acum in partid.

Vice-presedintele USR a realizat si o analiza a situatie in care se gasesti partidul, situatie care "are nevoie de multa intelepciune" pentru a fi rezolvata.

"Lasand la o parte pozitia mea de vice-presedinte USR, am incercat sa privesc din exterior si sa analizez situatia actuala din partid. USR are datoria morala fata de cei care au ales acest partid sa nu se destrame, sa nu dispara, sa lupte cu cei care sunt adevaratii dusmani, nu cu cei care ii sunt prieteni sau apropiati.

Clotilde Armand a tinut sa clarifice si faptul ca nu va parasi USR, de vreme ce nu a intrat in politica si in partid pentru prietenii sau pentru functii, ci pentru "toti oamenii din jurul ei si pentru a face altfel de politica in Romania".

Clotilde, in opozitie cu Nicusor Dan

Pe fondul discutiei legate de posibila venirea a lui Dacian Ciolos in USR, in interiorul partidului s-au formulat doua tabere. Intrarea lui Dacian Ciolos in partid, ar face sa se vorbeasca de "partidul lui Ciolos", nu de USR, declara acum cateva zile Nicusor Dan.

"In clipa de fata, brandul "Dacian Ciolos" este mai bine definit decat brandul USR. Din acest motiv USR va deveni pentru opinia publica "partidul lui Ciolos" si prin asta va dispare imaginea de independenta fata de partidele vechi", declara liderul USR intr-un mesaj pe Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro