Clipurile favorite ale romanilor pe YouTube: cum a ajuns o reclama la sampon in topul ultimilor 10 ani

Clipurile favorite ale romanilor pe YouTube: cum a ajuns o reclama la sampon in topul ultimilor 10 ani

In februarie 2005 lansau domeniul youtube.com, in mai acelasi an prima varianta (beta) a serviciului YouTube, iar din octombrie 2006 YouTube era preluat de Google. Pentru a marca un deceniu de YouTube, Google publica topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent.

acum 59 luni (19 May 2015)

In februarie 2005 lansau domeniul youtube.com, in mai acelasi an prima varianta (beta) a serviciului YouTube, iar din octombrie 2006 YouTube era preluat de Google.

In mai, Google sarbatoreste YouTube, marcand lansarea primei versiuni a serviciului. Pentru a marca un deceniu de YouTube, Google publica topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent.

Versiunea romaneasca a YouTube a fost lansata in aprilie 2013, iar serviciul a ajuns la peste 7 milioane de utilizatori unici in tara.

Cu ocazia sarbatoriirii a 10 ani, YouTube a organizat si un eveniment pentru videobloggerii din estul Europei, unde a fost invitat si romanul Mihai "Zmenta". De asemenea, Adevarul a putut avea acces in birourile Google si YouTube din Londra.

Iata topul celor mai populare videoclipuri romanesti, dar care nu sunt muzicale. Acestea au fost cuantificate in toti cei 10 ani de YouTube. Sunt un cocalar - Noaptea Tarziu

2. KK-MAKA - Imnul Crizei

4. Boroboata - Cantec animat pentru copii

6. Kobe - Messi - The Selfie Shootout

7. Cel mai tare dans din lume

9. Cel mai sincer copil din lume

10. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro