Clipe de groaza in scoala unde un tanar a intrat inarmat dupa o eleva. A infipt un cutit in masa din cancelarie si a amenintat cu moartea o profesoara

Clipe de groaza in scoala unde un tanar a intrat inarmat dupa o eleva. A infipt un cutit in masa din cancelarie si a amenintat cu moartea o profesoara

De aproape un an, Nicusor Cucu (24 ani) traia intr-o relatie de concubinaj cu minora de 14 ani, eleva in clasa a VII-a, locuind la domiciliul acestuia. De teama sa nu ramana si fara ceilalti copii, parintii si-au adus copila inapoi acasa si au depus si plangere la politie impotriva tanarului de 24 de ani, pentru ca i-au corupt sexual fiica. Profesoara de limba romana a intrat in cancelarie cu cele doua pentru noi discutii, insa la scurt timp pe usa cancelariei a intrat furios tanarul de 24 de ani.

acum 23 luni (31 Mar 2018)

Autoritatile locale sustin ca tanarul se afla de mai multa vreme in vizorul politistilor dupa ce ar fi avut relatii nefiresti cu fete minore, insa era cercetat in stare de libertate.

De aproape un an, Nicusor Cucu (24 ani) traia intr-o relatie de concubinaj cu minora de 14 ani, eleva in clasa a VII-a, locuind la domiciliul acestuia. In momentul in care cadrele didactice au sesizat ca eleva lipseste frecvent de la cursuri au facut o serie de verificari, in urma carora au descoperit ca eleva era "maritata". Reprezentantii scolii au anuntat serviciul de asistenta sociala din cadrul Primariei Osesti, care la randul lor au sesizat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui.

Pentru ca au tolerat ca fiica lor sa aiba o relatie de concubinaj, minora fiind, parintii au fost atentionati ca risca sa fie decazuti din drepturile parintesti. De teama sa nu ramana si fara ceilalti copii, parintii si-au adus copila inapoi acasa si au depus si plangere la politie impotriva tanarului de 24 de ani, pentru ca i-au corupt sexual fiica.

Localnicii sustin ca si dupa ce si-au adus fiica acasa, tanarul de 24 de ani a continuat relatia cu minora, locuind la aceasta. Avertizati din nou de asistentii sociali din comuna, dar si de profesorii fetei, parintii au l-au alungat pe tanar si i-au interzis sa se mai intalneasca cu fiica lor.

Mama, fiica si profesoara, amenintate cu cutitul in cancelarie

Pentru a se asigura ca fata lor ajunge in siguranta acasa, in fiecare seara parintii mergeau sa o ia de la scoala la finalul cursurilor. Joi seara, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, tanarul de 24 de ani, inarmat cu un cutit a mers la scoala pentru a-si lua eleva-iubita inapoi acasa. Profesoara de limba romana la intampinat spunandu-i ca eleva lipseste de la cursuri.

Profesoara de limba romana a intrat in cancelarie cu cele doua pentru noi discutii, insa la scurt timp pe usa cancelariei a intrat furios tana... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro