Clipe de cosmar pentru un copil de 12 ani. A fost injunghiat de propriul tata pentru o sticla de ulei

Clipe de cosmar pentru un copil de 12 ani. A fost injunghiat de propriul tata pentru o sticla de ulei

Un barbat de 41 din comuna Hlipiceni, judetul Botosani si-a injunghiat copilul de 12 ani dupa un acces de furie la bautura. Mama copilului a depus o plangere la Politie iar agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, Politia dar si Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului declansand o ancheta.

acum 73 luni (16 Aug 2017)

Un barbat de 41 din comuna Hlipiceni, judetul Botosani si-a injunghiat copilul de 12 ani dupa un acces de furie la bautura. Baiatul a fost dus de urgenta la spital, iar tatal agresiv ridicat de politisti. Barbatul de 41 ani, capul unei familii cu trei capii s-a dus sa se cinsteasca de dimineata pe la crasmele satului. Dupa o zi de baut a ajuns acasa si a inceput sa faca legea cu sotia dar si cu cei mici.

La un moment dat i-a cerut fiului sau de 12 ani sa-i dea o sticla cu ulei pentru a-si pregati o salata. Sotia agresorului vazandu-si copilul plin de sange a fugit in curte si a strigat dupa ajutor.Vecinii au chemat politia. Familie chinuita De altfel incidentul de luni seara a fost punctul culminant al unei povesti de violenta repetata in familie. Copilul injunghiat a fost dus de urgenta la spital, aflandu-se sub supravegherea medicilor. Mama copilului a depus o plangere la Politie iar agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, Politia dar si Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului declansand o ancheta. Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri: Femeia care si-a injunghiat copiii minori, arestata pentru 30 de zile Caz socant la Chisinau: O femeie si-a injunghiat doi copii minori si a incercat sa se sinucida ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro