Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a sinucis

Claudiu Roman, DJ la Radio 21, s-a sinucis

Mi-as fi dorit sa fii puternic Claudiu si sa nu te lasi coplesit de dezamagiri, viata e plina de ele...stiu ca radioul era viata ta, si mai stiu ca nu ai fi putut sa traiesti fara sa faci radio. De atunci am imbinat, cu placere si profesionalism, radioul cu prezentarile de eveniment, dar si vocile puse pe diverse spoturi publicitare cu activitatea de voice-over pentru Acasa TV", se arata pe site-ul tanarului.

acum 96 luni (19 Sep 2014)

Claudiu Roman a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea, potrivit unor surse din Politie, noteaza Mediafax. Conform anchetatorilor, usa locuintei era incuiata pe dinauntru, iar pe corpul barbatului nu s-au gasit urme de violenta.

Prieteni si fosti colegi si-au exprimat regretele pe pagina de Facebook a lui Claudiu Roman si nu numai. Refuz sa cred ca fostul meu coleg de la radio - Claudiu Roman nu mai e printre noi...sunt extrem de indurerata si inca sper sa fie o gluma proasta!", a fost mesajul Oanei Tache, reporterul special al show-ului "Vocea Romaniei". Iarta-ne pentru ca nu am stiut sa te tinem alaturi de noi mai mult si pentru ca nu am vorbit cu tine mai mult. Mi-as fi dorit sa fii puternic Claudiu si sa nu te lasi coplesit de dezamagiri, viata e plina de ele...stiu ca radioul era viata ta, si mai stiu ca nu ai fi putut sa traiesti fara sa faci radio. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, si de acolo de sus sa ne pui ce-a mai frumoasa muzica", a scris si Mo Na. Dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca ce inseamna sa frangi aripile pasiunii...", se arata intr-un alt mesaj, semnat de Alexandru Niculescu. care a lucrat si la postul de radio Europa FM, a fost DJ la Radio 21 pana in vara acestui an.

"Radioul e o pasiune pe care o am de 14 ani incoace, iar in cursul firesc si natural al lucrurilor a venit si invitatia de a prezenta prima petrecere, acum noua ani. De atunci am imbinat, cu placere si profesionalism, radioul cu prezentarile de eveniment, dar si vocile puse pe diverse spoturi publicitare cu activitatea de voice-over pentru Acasa TV", se arata pe site-ul tanarului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro