Claudiu Manda: "Zgonea a gresit prin afirmatiile la adresa lui Dragnea! CExN va decide"

Claudiu Manda:

Presedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, considera ca Valeriu Zgonea a gresit prin criticile aduse lui Liviu Dragnea inainte de inceperea campaniei pentru alegerile locale, adaugand ca o decizie in privinta sa este asteptata in sedinta Comitetului Executiv National al social-democratilor, care are loc miercuri. De aia imi va fi foarte greu sa vorbesc, eu cel putin, probabil, ca nici nu o sa iau cuvantul in aceasta sedinta, dar sunt sigur ca sunt alti colegi care au ce sa spuna despre sau despre alta dintre situatii", a mai declarat liderul PSD Dolj, citat de Agerpres.

acum 95 luni (27 Apr 2016)

Presedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, considera ca Valeriu Zgonea a gresit prin criticile aduse lui Liviu Dragnea inainte de inceperea campaniei pentru alegerile locale, adaugand ca o decizie in privinta sa este asteptata in sedinta Comitetului Executiv National al social-democratilor, care are loc miercuri.

"Nu aveam nevoie de dezbateri de genul acesta inainte de campania electorala. Liderul a avut aceeasi problema si cand a fost ales, ca o stiam, numai ca de data asta vorbim de o chestiune definitiva. Nu cred ca era momentul sa purtam o discutie in acest moment", le-a declarat Claudiu Manda jurnalistilor, inainte de a intra in sedinta CExN al PSD.

El a adaugat ca nu s-a pus problema ca organizatia de la Dolj sa propuna vreo sanctiune. De aia imi va fi foarte greu sa vorbesc, eu cel putin, probabil, ca nici nu o sa iau cuvantul in aceasta sedinta, dar sunt sigur ca sunt alti colegi care au ce sa spuna despre sau despre alta dintre situatii", a mai declarat liderul PSD Dolj, citat de Agerpres.

Manda a adaugat insa ca a fost deranjat si de declaratiile facute de Zgonea dupa ce candidatul PSD la Primaria Craiova, Olguta Vasilescu, a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA.

"Si eu sunt suparat pe declaratiile domnului Zgonea de atunci, dar asta nu inseamna ca in acest context ne ducem sa platim polite sau sa facem lucruri de genul acesta. Eu cred ca toti colegii vor avea un cuvant de spus in sedinta asta si ramane sa vedem cum se va termina aceasta sedinta", a mentionat el.

Intrebat daca va vota pentru excluderea lui Zgonea din partid, presedintele PSD Dolj a precizat ca votul care se va da in CExN va fi unul secret, fiind vorba de persoane. Mie imi e foarte greu sa ma pronunt, pentru ca domnul Zgonea e coleg de la Dolj", a aratat Manda. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro