Claudia Pavel, despre idila cu Catalin Cazacu, de la "Exatlon": "Exista niste sentimente. N-am stiut de existenta iubitei"

Claudia Pavel, despre idila cu Catalin Cazacu, de la

"Vizavi de relatia cu aceasta fata, trebuie sa spun ca eu n-am stiut de existenta ei, pentru ca a fost clar de la inceput ca el este un om liber ca si mine. Nu exista un inceput al acestei povesti, pentru ca nu a facut nimeni absolut nimic, de aia lucrurile sunt atat de misto si de aia avem o discutie despre ceva pe care nu stim cum sa-l numim, pentru ca nu stim ce e de fapt, nu stim daca exista sau nu.

acum 74 luni (14 Feb 2018)

Claudia Pavel a parasit saptamana trecuta Republica Dominicana, acolo unde a luptat in echipa Faimosilor in competitia "Exatlon" de la Kanal D. De-a lungul emisiunii, apropierile dintre ea si Catalin Cazacu au starnit suspiciuni, pana cand Giani Kirita, prieten bun cu Cazacu, i-a dat de gol dupa ce ce a castigat o proba si li s-a adresat celor doi coechipieri: "Ba, am vrut sa mai stam o saptamana impreuna. Luni, in cadrul emisiunii "Teo Show", Claudia a recunoscut ca intre ea si Cazacu s-a legat o relatie speciala si ca au existat anumite gesturi de apropiere. Nu s-a intamplat nimic la nivel fizic care sa concretizeze o relatie, adica n-a existat mai mult decat tinut de mana si imbratisare sincera. Catalin a fost acolo pentru mine, a fost o minune pentru mine si m-a ajutat extraordinar si nu as fi rezistat acolo atat de mult timp daca el nu era, pentru ca m-a incurajat atunci cand a fost nevoie, a fost langa mine cand am plans si m-a sustinut pana la final. Am trecut cu totii prin niste lucruri pe cat de grele, pe atat de frumoase, am facut foamea impreuna, am plans impreuna, am fost bolnavi impreuna si nu ne aveam decat unii pe ceilalti. Dupa ce vestea s-a raspandit in presa tabloida, a iesit la iveala si faptul ca motociclistul ar avea acasa o iubita, insa Claudia Pavel a declarat ca nu stia de existenta acesteia. "Vizavi de relatia cu aceasta fata, trebuie sa spun ca eu n-am stiut de existenta ei, pentru ca a fost clar de la inceput ca el este un om liber ca si mine. Eu cand am ajuns acasa si am vazut aceasta drama si aceasta telenovela, m-am socat putin pentru ca nu ma asteptam la asta, pentru ca am ajuns sa-l cunosc si stiu ca e un om hotarat. Totodata, si Catalin Cazacu a explicat, intr-un interviu filmat special in Republica Dominicana, ca intre el si Claudia exista sentimente "curate" si a facut trimitere la o situatie amoroasa neincheiata din afara concursului. In primul rand, cred ca eu nu voi mai fi la fel dupa o experienta de genul acesta. Am plecat si f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro